ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΣ ΕΡΥΘΡΟ 750ML

  1. Αρχική
  2. ΚΡΑΣΙ
  3. ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΣ ΕΡΥΘΡΟ 750ML
Νέο ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΣ ΕΡΥΘΡΟ 750ML ΚΡΑΣΙ

Ο Μυλοπόταμος Ερυθρός είναι ένα ξηρό κρασί, με λαμπερό βαθυκόκκινο χρώμα, που παράγεται από τις ποικιλίες Λημνιό, Merlot και Cabernet Sauvignon, στον βιολογικής καλλιέργειας αμπελώνα του Μυλοποτάμου. Συνδυάζει την παραδοσιακή οινοποίηση με τις σύγχρονες τεχνικές. Πλούσια αρώματα κερασιών, βύσσινων, βατόμουρου και τριαντάφυλλων. Γεμάτο σώμα, με στρογγυλές τανίνες. Πλούσια και μεγάλης διάρκειας επίγευση.

Εκεί που η ανατολική ακτή του Αγίου όρους υποδέχεται τις πρώτες ακτίνες του ήλιου πέρα από την άκρη του Αιγαίου Πελάγους, ανάμεσα σε βράχια, ένα αστείρευτο ποτάμι, έναν ελαιώνα και το πράσινο δάσος, απλώνονται τα αμπέλια του Μυλοποτάμου.

Στο πρώτο Μετόχι (Αγρόκτημα) της Ιεράς Μονής Μεγίστης Λαύρας, φυτεύτηκε αμπελώνας με παραδοσιακή παραγωγή κρασιών το 973 μ.Χ. και συνέχισε ο Μοναχός και Γέροντας Επιφάνιος.

Σήμερα ευδοκιμεί ένας αμπελώνας 50 στρεμμάτων, από τα σταφύλια του οποίου, παράγονται τα κρασιά Μετόχι Μυλοπόταμος με διακρίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Ο Μυλοπόταμος εφαρμόζει το σύστημα διαχείρισης της υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων κατά το πρότυπο ISO22000:2005 σε όλα τα στάδια από την παραγωγή (οινοποίηση) έως την συσκευασία και εμπορία των κρασιών.

Επιπλέον, τα κρασιά του Μυλοποτάμου, είναι βιολογικής καλλιέργειας, πιστοποιημένα από την εταιρεία πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων ΒΙΟΕΛΛΑΣ.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΡΑΣΙΟΥ:
ΤΥΠΟΣ ΕΡΥΘΡΟ
ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΜΕΤΟΧΙ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ
ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΣ
ΓΛΥΚΥΤΗΤΑ ΞΗΡΟ
ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΛΗΜΝΙΌ, MERLOT, CABERNET SAUVIGNON
ΑΛΚΟΟΛ -
ΦΙΑΛΗ 750ML
Κωδικός Προϊόντος: ΚΤ.175.175.0003
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
13,02€
Ποσότητα: Προσθήκη στο καλάθι
Ετικέτες: ΚΡΑΣΙ, ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΣ,