ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΣ ΟΙΝΟΜΕΛΙ 750ML

  1. Αρχική
  2. ΚΡΑΣΙ
  3. ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΣ ΟΙΝΟΜΕΛΙ 750ML
Νέο ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΣ ΟΙΝΟΜΕΛΙ 750ML ΚΡΑΣΙ

Ο Μυλοπόταμος Οινόμελι είναι ένα μονοποικιλιακό ημίγλυκο κρασί που παράγεται από σταφύλια Μοσχάτου Αμβούργου. Είναι ένα ασυνήθιστο και καινοτόμο κρασί με εκρηκτικά αρώματα από ροδοπέταλα και τροπικά φρούτα.

Συνδυασμός τροφίμων: φρούτα και ξηροί καρποί, επιδόρπιο, σαλάτες και κρέατα με γλυκές ή γλυκόξινες σάλτσες.
Σερβίρεται καλύτερα στους 12-14 ℃.

Εκεί που η ανατολική ακτή του Αγίου όρους υποδέχεται τις πρώτες ακτίνες του ήλιου πέρα από την άκρη του Αιγαίου Πελάγους, ανάμεσα σε βράχια, ένα αστείρευτο ποτάμι, έναν ελαιώνα και το πράσινο δάσος, απλώνονται τα αμπέλια του Μυλοποτάμου.

Στο πρώτο Μετόχι (Αγρόκτημα) της Ιεράς Μονής Μεγίστης Λαύρας, φυτεύτηκε αμπελώνας με παραδοσιακή παραγωγή κρασιών το 973 μ.Χ. και συνέχισε ο Μοναχός και Γέροντας Επιφάνιος.

Σήμερα ευδοκιμεί ένας αμπελώνας 50 στρεμμάτων, από τα σταφύλια του οποίου, παράγονται τα κρασιά Μετόχι Μυλοπόταμος με διακρίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Ο Μυλοπόταμος εφαρμόζει το σύστημα διαχείρισης της υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων κατά το πρότυπο ISO22000:2005 σε όλα τα στάδια από την παραγωγή (οινοποίηση) έως την συσκευασία και εμπορία των κρασιών.

Επιπλέον, τα κρασιά του Μυλοποτάμου, είναι βιολογικής καλλιέργειας, πιστοποιημένα από την εταιρεία πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων ΒΙΟΕΛΛΑΣ.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΡΑΣΙΟΥ:
ΤΥΠΟΣ ΡΟΖΕ
ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΜΕΤΟΧΙ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ
ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΣ
ΓΛΥΚΥΤΗΤΑ ΗΜΊΓΛΥΚΟ
ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΜΟΣΧΆΤΟ ΑΜΒΟΎΡΓΟΥ.
ΑΛΚΟΟΛ -
ΦΙΑΛΗ 750ML
Κωδικός Προϊόντος: ΚΤ.175.175.0004
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
9,11€
Ποσότητα: Προσθήκη στο καλάθι
Ετικέτες: ΚΡΑΣΙ, ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΣ,