ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΣ ΡΟΖΕ 750ML

  1. Αρχική
  2. ΚΡΑΣΙ
  3. ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΣ ΡΟΖΕ 750ML
Νέο ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΣ ΡΟΖΕ 750ML ΡΟΖΕ

Ο Μυλοπόταμος Ροζέ είναι ένα ξηρό κρασί από σταφύλια των ποικιλιών Cabernet Sauvignon και Λημνιό που μας δίνουν ένα ανοιχτόχρωμο ροζέ κρασί με αρώματα φράουλας, τριαντάφυλλου και grapefruit με ωραίο γεμάτο σώμα. Δροσιστική οξύτητα και μακρά επίγευση.

Συνδυασμός τροφίμων: Θαλασσινά με ελαφριές σάλτσες, ζυμαρικά, λευκά κρέατα, σαλάτες.
Σερβίρεται καλύτερα στους 12 - 14ο C.

Εκεί που η ανατολική ακτή του Αγίου όρους υποδέχεται τις πρώτες ακτίνες του ήλιου πέρα από την άκρη του Αιγαίου Πελάγους, ανάμεσα σε βράχια, ένα αστείρευτο ποτάμι, έναν ελαιώνα και το πράσινο δάσος, απλώνονται τα αμπέλια του Μυλοποτάμου.

Στο πρώτο Μετόχι (Αγρόκτημα) της Ιεράς Μονής Μεγίστης Λαύρας, φυτεύτηκε αμπελώνας με παραδοσιακή παραγωγή κρασιών το 973 μ.Χ. και συνέχισε ο Μοναχός και Γέροντας Επιφάνιος.

Σήμερα ευδοκιμεί ένας αμπελώνας 50 στρεμμάτων, από τα σταφύλια του οποίου, παράγονται τα κρασιά Μετόχι Μυλοπόταμος με διακρίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Ο Μυλοπόταμος εφαρμόζει το σύστημα διαχείρισης της υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων κατά το πρότυπο ISO22000:2005 σε όλα τα στάδια από την παραγωγή (οινοποίηση) έως την συσκευασία και εμπορία των κρασιών.

Επιπλέον, τα κρασιά του Μυλοποτάμου, είναι βιολογικής καλλιέργειας, πιστοποιημένα από την εταιρεία πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων ΒΙΟΕΛΛΑΣ.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΡΑΣΙΟΥ:
ΤΥΠΟΣ ΡΟΖΕ, ΞΗΡΟ
ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΜΕΤΟΧΙ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ
ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΣ
ΓΛΥΚΥΤΗΤΑ ΞΗΡΟ
ΠΟΙΚΙΛΙΑ CABERNET SAUVIGNON, ΛΗΜΝΙΟ
ΑΛΚΟΟΛ -
ΦΙΑΛΗ 750ML
Κωδικός Προϊόντος: ΚΤ.175.175.0002
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
13,23€
Ποσότητα: Προσθήκη στο καλάθι
Ετικέτες: ΚΡΑΣΙ,