Πολιτική Ακύρωσης & Επιστροφών

  1. Αρχική
  2. Πολιτική Ακύρωσης & Επιστροφών

Πολιτική Επιστροφών
Επιστροφές δεν γίνονται δεκτές.
Ωστόσο, εάν ένα προϊόν εμφανίζει αλλοιώσεις ή είναι ελαττωματικό, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα σε διάστημα 2 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του και θα σας φέρουμε σε επικοινωνία με τον Έλληνα προμηθευτή.
Σε περίπτωση που αναγνωρίσει την αλλοίωση, το προϊόν θα πρέπει να μας επιστραφεί ανέξοδα. Α
παραίτητη προϋπόθεση αντικατάστασης, είναι να προσκομηθεί η απόδειξη αγοράς.
Η διαδικασία είναι η ακόλουθη: Μας ενημερώνετε με γραπτό μήνυμα για το πρόβλημα που παρατηρήσατε, στο info@e-alfasigma.gr, αναγράφοντας τον αριθμό της παραγγελίας σας στο θέμα του μηνύματος.

Ακύρωση Παραγγελίας
Δεχόμαστε ακύρωση παραγγελίας μόνο σε περίπτωση που η παραγγελία δεν έχει αποσταλεί από το κατάστημά μας για παράδοση.
Στην περίπτωση που τα προϊόντα είναι ακόμα σε εμάς, μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας, ενημερώνοντάς μας με e-mail στο 
info@e-alfasigma.gr και θα την ακυρώσουμε άμεσα, επιστρέφοντάς σας το ποσό που έχετε πληρώσει. 
Δεν αποδεχόμαστε ακύρωση ή επιστροφή παραγγελίας μετά την παραλαβή της από τον πελάτη. 
Aν τα προϊόντα της παραγγελίας είναι ειδική παραγγελία (προσωποποιημένα με χάραξη ή προσωποποιημένη ετικέτα ή είναι προϊόντα που έχουν βρεθεί/εισαχθεί ειδικά για εσάς) δεν μπορεί να ακυρωθεί η παραγγελία, παρά μόνο εντός 24 ωρών από την τοποθέτησή της. 

Επιστροφές προϊόντων που δεν πληρούν τους παραπάνω όρους δεν θα γίνονται δεκτές.


Επιστροφή Χρημάτων σε περίπτωση ακύρωσης παραγγελίας ή επιστροφής προϊόντων.
Όλες οι επιστροφές χρημάτων, γίνονται είτε με πίστωση του λογαριασμού του πελάτη (σε περίπτωση που έγινε κατάθεση), είτε με πίστωση της κάρτας του μέσω της οποίας έγινε η αρχική είσπραξη είτε με επιστροφή στον λογαριασμό του. Το www.e-alfasigma.gr, δεσμεύεται η επιστροφή να γίνεται το συντομότερο δυνατόν. Ανάλογα με τον τρόπο επιστροφής των χρημάτων, η διαδικασία θα ολοκληρώνεται σε διάστημα από 1 έως 4 εργάσιμες ημέρες.