Σχετικά με τα Προϊόντα

  1. Αρχική
  2. Σχετικά με τα Προϊόντα

Χαρακτηριστικά
Το www.e-alfasigma.gr προσπαθεί να απεικονίζει με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια τα προϊόντα που διαθέτει προς πώληση με την προβολή φωτογραφιών, περιγραφών και πληροφοριών.
Ωστόσο, ενδέχεται να υπάρξουν σφάλματα (τυπογραφικά, αριθμητικά και απεικόνισης), παρά τη διαρκή προσπάθειά μας για το αντίθετο.


Προϊόντα Ψυγείου
Τα προϊόντα ψυγείου χρήζουν ιδιαίτερων συνθηκών. Mέσα στα πλαίσια των κανονισμών ασφάλειας και υγείας τροφίμων, δεν είναι δυνατόν να αποσταλλούν με courier. 
Η παραλαβή μπορεί να γίνεται μόνο από το κατάστημα. 
*Σε ελάχιστες και ιδιαίτερες περιπτώσεις, 
για περιοχές εντός Αθηνών και υπό συνεννόηση με τον πελάτη αναλαμβάνουμε την αποστολλή προϊόντων ψυγείου εμείς.

Τιμές
Όλες οι τιμές που αναγράφονται στις σελίδες του www.e-alfasigma.gr είναι σε ευρώ και συμπεριλαμβάνουν τον εκάστοτε ισχύοντα και νόμιμο ΦΠΑ και άλλους φόρους όπως ο ΕΦΚ.
Δεν περιλαμβάνονται στην τιμή μονάδας τυχόν έξοδα αποστολής, δασμοί ή τέλη τα οποία μπορούν να ισχύουν ανάλογα με τον τόπο παράδοσης της παραγγελίας σας.

Οι τιμές δύνανται να αναπροσαρμοστούν ανά πάσα στιγμή και χωρίς προειδοποίηση.


Προσφορές & Δώρα
Το www.e-alfasigma.gr στα πλαίσια των προωθητικών ενεργειών για την καλύτερη προβολή του δικτυακού του τόπου δύναται να δημοσιεύει προσφορές και να χαρίζει δώρα.
Τα προϊόντα σε προσφορά (είτε σε καλύτερη τιμή, είτε σε ελεύθερο προϊόν) δεν επιστρέφονται, ούτε ανταλλάσσονται.
Τα δώρα που πιθανόν να χαρίσει το www.e-alfasigma.gr επικοινωνούνται από το www.e-alfasigma.gr αλλά και από ηλεκτρονική επικοινωνία με τη μορφή ηλεκτρονικού μηνύματος στα στοιχεία που έχει δώσει ο επισκέπτης/χρήστης του www.e-alfasigma.gr. 

Οι προσφορές του www.e-alfasigma.gr ισχύουν μόνο για παραγγελίες/αγορές που έχουν γίνει στο e-shop ανεξάρτητα από τον τόπο παράδοσης ή τρόπο πληρωμής τους.