ΜΑΣΤΙΧΑ SKINOS GIFT BOX 3x50ML

  1. Αρχική
  2. GIFT BOXES
  3. ΜΑΣΤΙΧΑ SKINOS GIFT BOX 3x50ML
ΜΑΣΤΙΧΑ SKINOS GIFT BOX 3x50ML ΔΩΡΑ

Πάνω από 2.500 χρόνια πριν, οι αρχαίοι επισκέπτες της Μεσογείου στη Χίο, στην καρδιά του Αιγαίου, μίλησαν για την περίεργη περιοχή των «δρυμών» της. 
Οι νησιώτες σύντομα έμαθαν ότι η απαλή έκπλυση αρωματικής ρητίνης από το δέντρο της μαστίχας ήταν ένας μοναδικός θησαυρός. 
Από αυτό το μικρό μεσογειακό φυλάκιο, η Μαστίχα θα ταξιδεύει και θα κατακτά τον κόσμο με το χαρακτηριστικό άρωμα και τα μυστηριώδη χαρακτηριστικά του.

Το Skinos είναι το αρχαίο όνομα της Μαστίχας. Η αξιοσημείωτη γεύση αυτού του ξεκάθαρου πνεύματος είναι δύσκολο να περιγραφεί: μυρίζει σαν μια ηλιόλουστη βραχώδη μεσογειακή πλαγιά που καλύπτεται από άγρια ​​βότανα, όπως τα μούρα των θρυαλλίδων και τα φρέσκα φύλλα δυόσμου, όπως τα βαθύτατα αρώματα του βυθισμένου από βροχή ξύλου κέδρου και βιολετί αιθέριο έλαιο.
Είναι ελαφρώς γλυκιά, αλλά αναζωογονητική, γεμάτη και λεπτή, και η ισορροπία της κάνει το Skinos εξαιρετικά ευέλικτο. Μπορεί να σερβίρεται καθαρό, παγωμένο, σαν απεριτίφ ή χωνευτικό, ή να χρησιμοποιείται σε καινοτόμα κοκτέιλ ή ως ενισχυτής γεύσης στην κουζίνα με ψάρια και άλλα τρόφιμα για μια σαφώς μεσογειακή συστροφή. 

Αυτή η χαρακτηριστική γεύση και εξαιρετικό άρωμα έχει κερδίσει Skinos μετάλλια στο Σαν Φρανσίσκο κόσμο Ποτά Ανταγωνισμού (2011, 2013 & 2017) και τα οινοπνευματώδη ποτά Διεθνή Βραβεία Prestige(2013,2014 και 2015), καθώς και ένα από τα «Top Αξιοσημείωτες Γεύσεις του 2014» στο Imbibe International Spirits Magazine.

Σήμερα το Skinos Mastiha Spirit είναι ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα οινοπνευματώδη στην περιοχή της Μεσογείου με εξαγωγές σε περισσότερες από 20 αγορές παγκοσμίως και αντιπροσωπεύει τις μεγάλες αξίες του μεσογειακού τρόπου ζωής. Οι μπάρμαν και οι αναμειγνιώτες ενθουσιασμένοι με την αδιαμφισβήτητη γεύση και άρωμα του Skinos και απολαμβάνουν σε ψυχρές βολές ή σε δροσιστικά κοκτέιλ. 

Το Μαστίχα Skinos gift box περιλαμβάνει :

  • Τρία Μαστίχα Skinos 50ml

 

 

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΟΥ:
ΤΥΠΟΣ ΜΑΣΤΙΧΑ
ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΕΛΛΑΔΑ
ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ CONCEPTS LTD
ΑΛΚΟΟΛ 30%
ΦΙΑΛΗ 50ML
Κωδικός Προϊόντος: ΠΤ.026.026.0047
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
9,70€
Ποσότητα: Προσθήκη στο καλάθι