ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΤΟ ΔΕΚΑΡΑΚΙ ΜΑΛΑΓΟΥΖΙΑ ΧΩΡΙΣ ΓΛΥΚΑΝΙΣΟ 200ML

  1. Αρχική
  2. ΠΟΤΟ
  3. ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΑ
  4. ΤΣΙΠΟΥΡΟ
  5. ΧΩΡΙΣ ΓΛΥΚΑΝΙΣΟ
  6. ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΤΟ ΔΕΚΑΡΑΚΙ ΜΑΛΑΓΟΥΖΙΑ ΧΩΡΙΣ ΓΛΥΚΑΝΙΣΟ 200ML
ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΤΟ ΔΕΚΑΡΑΚΙ ΜΑΛΑΓΟΥΖΙΑ ΧΩΡΙΣ ΓΛΥΚΑΝΙΣΟ 200ML ΤΣΙΠΟΥΡΟ

Η ποικιλία Μαλαγουζιά θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως η αρχοντική ποικιλία του ελληνικού αμπελώνα. Έχει έναν έντονο αρωματικό χαρακτήρα όπως το Μοσχάτο αλλά πολύ διαφορετικό ως κατεύθυνση καθώς διακρίνεται για τα λεπτά και κομψά αρώματά της.

Πρόκειται για λευκή ποικιλία σταφυλιών και μάλιστα πολύ ευαίσθητη. Ο τρύγος της ποικιλίας γίνεται συνήθως προς τα τέλη Αυγούστου και η παραγωγική διαδικασία είναι ίδια με αυτή του Μοσχάτου. Αυτά τα λεπτά και κομψά αρώματα της Μαλαγουζιάς, αναδεικνύονται άψογα με την πολλαπλή επαναπόσταξη στους παραδοσιακούς, χειροποίητους, χάλκινους άμβυκες, δίνοντας ένα απόσταγμα φίνο και εκλεκτό.

Το τσίπουρο “Δεκαράκι Μαλαγουζιά’’, παράγεται μόνο από Μαλαγουζιά σταφύλι και διακρίνεται για τον ιδιαίτερο, κομψό, ανθικό αρωματικό του χαρακτήρα. Με το εξαιρετικό άρωμα και την υψηλή του ποιότητα, αποτελεί αντιπροσωπευτικό μέλος της οικογένειας Δεκαράκι μονοποικιλιακά αποστάγματα.

Πώς να το απολαύσετε

Το “Δεκαράκι Μαλαγουζιά” πίνεται δροσερό, στους 10°C, και συνοδεύεται άριστα από νόστιμα ξινά ή λιπαρά πιάτα.
Απολαύστε το ευχάριστα με θαλασσινά και ψάρια σχάρας. Δοκιμάστε επίσης να το απολαύσετε με καπνιστά, παστά ψάρια, αρωματισμένα με λεμόνι.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΟΥ:
ΤΥΠΟΣ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΧΩΡΙΣ ΓΛΥΚΑΝΙΣΟ
ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΥΡΝΑΒΟΣ
ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΒΑΣΔΑΒΑΝΟΣ
ΑΛΚΟΟΛ 40%
ΦΙΑΛΗ 200ML
ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΜΑΛΑΓΟΥΖΙΑ
Κωδικός Προϊόντος: ΠΤ.001.001.0044
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
6,15€
Ποσότητα: Προσθήκη στο καλάθι