Το Αγιωργίτικο είναι μια ερυθρή ποικιλία συνδεδεμένη με τα ερυθρά και ροζέ ξηρά κρασιά από την περιοχή της Νεμέας. Εδώ το βλέπουμε σε έναν διαφορετικό και πολύ ενδιαφέρον ρόλο, αυτόν ενός ροζέ αφρώδους κρασιού που παράγεται με την ‘παραδοσιακή μέθοδο’, την μέθοδο δηλαδή που χρησιμοποιείται στην Καμπανία. Το χρώμα του είναι τριανταφυλλί με πορτοκαλί ανταύγειες. Τα εκλεπτυσμένα αρώματα του μας θυμίζουν κόκκινα φρούτα όπως το κεράσι και το βύσσινο και ζύμη. Επίμονες και ευγενικές φυσαλίδες στο στόμα, με την οξύτητα να προσδίδει φρεσκάδα και τα ελάχιστα σάκχαρα να οδηγούν σε ένα ευχάριστο μακρύ τελείωμα. Ένα κρασί που μπορεί να συνοδεύσει πολλά φαγητά, να καταναλωθεί σαν απεριτίφ αλλά και να συνοδεύσει τις εορταστικές μας στιγμές.