Τα καλάθι αγορών σας είναι άδειο!
Τύπος Κρασιού: Ερυθρός ξηρός, Π.Γ.Ε. Χαλκιδική
Ποικιλιακή Σύνθεση: Λημνιό, Cabernet Sauvignon, Syrah.
Οργανοληπτικά Χαρακτηριστικά: Βαθύ ρουμπινί χρώμα, με αρώματα φρούτων του δάσους, βανίλιας και σοκολάτας. Βελούδινο στόμα με μαλακές τανίνες και τρυφερή αίσθηση γλυκύτητας στην επίγευση.
Υψόμετρο: 150- 300 μέτρα.
Έδαφος: Μέσης σύστασης αμμοπηλώδες.
Απόδοση Αμπελιού: 600 κιλά / στρέμμα.
Παραγωγική Διαδικασία: Εφαρμόζεται η κλασική μέθοδος ερυθρής οινοποίησης με χρήση επιλεγμένων ζυμών σε ελεγχόμενες θερμοκρασίες.
Ωρίμανση του οίνου σε δρύινα γαλλικά βαρέλια για 12 μήνες.
Συνδυασμοί: Πιάτα μεσογειακής κουζίνας, ψητά λευκά και κόκκινα κρέατα και κίτρινα τυριά.
Σερβίρεται: Στους 16-18 βαθμούς Κελσίου.
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΡΑΣΙΟΥ: | |
ΤΥΠΟΣ | ΕΡΥΘΡΟ |
ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ | ΕΛΛΑΔΑ, ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ, ΣΙΘΩΝΙΑ |
ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ | ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ |
ΓΛΥΚΥΤΗΤΑ | ΞΗΡΟ |
ΠΟΙΚΙΛΙΑ | ΛΗΜΝΙΟ, CABERNET SAUVIGNON, SYRAH |
ΧΡΟΝΙΑ | - |
ΑΛΚΟΟΛ | 13% |
ΦΙΑΛΗ | 187ML |