Τα καλάθι αγορών σας είναι άδειο!
Τύπος Κρασιού: Λευκός Ξηρός, Π.Γ.Ε. Χαλκιδική
Ποικιλιακή Σύνθεση: Αθήρι, Sauvignon Blanc
Οργανοληπτικά Χαρακτηριστικά: Λαμπερό λεμονί χρώμα με αρώματα φρούτων να κυριεύουν τη μύτη, όπως αχλάδι, βερίκοκο, μπανάνα και νότες ροδοπέταλων.
Στόμα δροσερό, έντονα αρωματικό με ισορροπημένη οξύτητα και φρουτώδη επίγευση
Υψόμετρο: 200 - 300 μέτρα
Έδαφος: Μέσης σύστασης αμμοπηλώδες
Απόδοση Αμπελιού: 700 κιλά / στρέμμα
Παραγωγική Διαδικασία: Προζυμωτική εκχύλιση σε χαμηλή θερμοκρασία, κλασική λευκή οινοποίηση με χρήση επιλεγμένων ζυμών σε ανοξείδωτες δεξαμενές σε θερμοκρασία 16 με 18 βαθμούς Κελσίου
Συνδυασμοί: Τυριά με απαλή γεύση και φρούτα, λευκά κρέατα, φρέσκιες σαλάτεςΣερβίρεται: Στους 8 - 10 βαθμούς Κελσίου
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΡΑΣΙΟΥ: | |
ΤΥΠΟΣ | ΛΕΥΚΟ |
ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ | ΕΛΛΑΔΑ, ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ, ΣΙΘΩΝΙΑ |
ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ | ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ |
ΓΛΥΚΥΤΗΤΑ | ΞΗΡΟ |
ΠΟΙΚΙΛΙΑ | ΑΘΗΡΙ, SAUVIGNON BLANC |
ΧΡΟΝΙΑ | - |
ΑΛΚΟΟΛ | 13% |
ΦΙΑΛΗ | 187ML |