ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΣ ΜΕΣΕΝΙΚΟΛΑ SNOB SPARKLING ΡΟΖΕ 750ML

  1. Αρχική
  2. ΚΡΑΣΙ
  3. ΣΑΜΠΑΝΙΑ
  4. ROSE
  5. ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΣ ΜΕΣΕΝΙΚΟΛΑ SNOB SPARKLING ΡΟΖΕ 750ML
CHAMPAGNE - ΡΟΖΕ ΚΡΑΣΙ - ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΣ ΜΕΣΕΝΙΚΟΛΑ SNOB SPARKLING ΡΟΖΕ 750ML ΚΡΑΣΙΑ

Το οινοποιείο ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΣ, ιδρύθηκε το 2000 και είναι από τα πιο σύγχρονα στο Νομό Καρδίτσας. Είναι το μοναδικό μέσα στη ζώνη που έχει χαρακτηρισθεί Ο.Π.Α.Π. Βρίσκεται στο Μεσενικόλα Δήμου Πλαστήρα και απέχει 3χλμ. από την Λίμνη Πλαστήρα. Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση, με μεγάλη πείρα στο χώρο του κρασιού και με ιδιόκτητες αμπελοκαλλιέργειες 40 περίπου στρεμμάτων όλες στο Μεσενικόλα, ενώ διαθέτει και 100 συνεργαζόμενους αμπελώνες.
Π.Γ.Ε. Καρδίτσα. Λημνιώνας 100%

Ο Λημνιώνας, η ανερχόμενη δύναμη του Θεσσαλικού αμπελώνα, μας  χαρίζει εκλεκτά κρασιά, με αριστοτεχνική ισορροπία ανάμεσα στην οξύτητα και τις μαλακές τανίνες. Αυτή τη φορά, τα σταφύλια του που καλλιεργούνται στα αμπέλια της οικογένειας Καραμήτρου, σε υψόμετρο 700 μ. και σε απόσταση αναπνοής από τη γενναιόδωρη Λίμνη Πλαστήρα, χρησιμοποιήθηκαν για να δώσουν, με πρόωρο τρύγο, ένα πλούσιο χυμό που έγινε η βάση για τη δημιουργία του πιο αναπάντεχου ροζέ, αφρώδους κρασιού της εποχής.

Τα κόκκινα φρέσκα φρούτα του δάσους, οι φράουλες και τα πετροκέρασα παίζουν παιχνίδια με τις αισθήσεις. Μια ιδέα βανίλιας και λαχταριστού φρυγανισμένου ψωμιού αφήνει μια υποψία ότι εδώ συμβαίνει κάτι μοναδικό. Η διάφανη ροζ απόχρωσή του αιχμαλωτίζει το βλέμμα όπως μια φίνα γυναικεία φιγούρα που περνάει αφήνοντας στον αέρα το άρωμά της… Η ισορροπημένη οξύτητα σε συνδυασμό με τα φυσικά σάκχαρα θα φέρουν χαμόγελα σε όσους διακρίνουν την ομορφιά στις λεπτομέρειες.

Ένα ροζέ που αιχμαλωτίζει το βλέμμα, φυσαλίδες που γαργαλούν τη μύτη, και μια γεύση που καρφώνεται στη μνήμη. Ο ελιτισμός της οινογνωσίας αποδομείται με λεπτότητα και χιούμορ, μέσα από ένα παιχνίδι εκλεκτής γεύσης και λεπτής αισθητικής που, τελικά, μπορεί να μετατρέψει όλους όσους το δοκιμάζουν σε… Snob!  Το Snob., ήρθε για να μπει στις καρδιές μας ως σύμβολο του προηγμένου lifestyle της «καλής κοινωνίας» που όμως μπορούν να απολαύσουν, χωρίς διάκριση, όλοι όσοι αντιλαμβάνονται κι εκτιμούν την ανώτερη ποιότητα και την υψηλή αισθητική στη γεύση κι όχι μόνο…

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΡΑΣΙΟΥ:
ΤΥΠΟΣ ΡΟΖΕ
ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΡΔΙΤΣΑ
ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΣ
ΓΛΥΚΥΤΗΤΑ ΞΗΡΟ
ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΛΗΜΝΙΩΝΑ
ΑΛΚΟΟΛ -
ΦΙΑΛΗ 750ML
Κωδικός Προϊόντος: ΚΤ.119.119.0056
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
28,64€
Ποσότητα: Προσθήκη στο καλάθι