Τα καλάθι αγορών σας είναι άδειο!
Αν και τα κρασιά της σειράς Catena είναι φτιαγμένα για να καταναλώνονται γρήγορα, με ευχαρίστηση βλέπουμε ότι μπορούν να παλαιώσουν μέχρι και 10-12 χρόνια. Υπό την επιμέλεια της Laura Catena (4η γενιά του οινοποιείου), η δημιουργία του Catena Cαbernet Sauvignon γίνεται από 5 διαφορετικούς αμπελώνες: Agrelo (950 m), Villa Bastías (1,120 m), Altamira in La Consulta (1,095 m), El Cepillo, Eugenio Bustos (1,090 m) και Gualtallary (1,40 m). Κρυοεκχύλιση για 3 μέρες, ζύμωση σε ανοξείδωτες δεξαμενές και μεταζυμωτική εκχύλιση για 20 ημέρες. Άγριες ζύμες. Ωρίμανση σε βαρέλι 12-14 μήνες. Ποικιλίες: 90% Cabernet Sauvignon, 7% Cabernet Franc, 3% Petit Verdot, Alcohol:13.5%, Συνολική οξύτητα: 5.3g/lt, pH:3.72
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΡΑΣΙΟΥ: | |
ΤΥΠΟΣ | ΕΡΥΘΡΟ |
ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ | ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ |
ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ | BODEGA CATENA ZAPATA |
ΓΛΥΚΥΤΗΤΑ | ΞΗΡΟ |
ΠΟΙΚΙΛΙΑ | CABERNET SAUVIGNON |
ΑΛΚΟΟΛ | 13.5% |
ΦΙΑΛΗ | 750ML |