CRAFT MICROBREWERY PILSNER 330ML

  1. Αρχική
  2. ΜΠΥΡΑ
  3. CRAFT MICROBREWERY PILSNER 330ML
CRAFT MICROBREWERY PILSNER 330ML ΜΠΥΡΑ

Η ΠΡΩΤΗ ΜΙΚΡΟΖΥΘΟΠΟΙΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Ξανθιά κλασσική Pilsner με αρωματική ξηρότητα από λυκίσκους Herkules, Tettnanger, Hallertauer Gold και Saaz! Χαρακτηριστικά:

H «σαμπάνια της μπύρας», η κλασική ξανθιά Craft Pilsner με το μοναδικό αρωματικό προφίλ και την ευγενική πικράδα από εκλεκτές ποικιλίες λυκίσκου. Η συνταγή της Craft Pilsner είναι εμπνευσμένη από την τσέχικη παράδοση ζυθοποιίας της πόλης Plsen που δίνει και το όνομα της στην ποικιλία.

Εξελίξαμε τις κλασικές συνταγές χωρίς να διστάσουμε να πειραματιστούμε με τη χρήση νέων υλικών, πετυχαίνοντας τη μοναδική γεύση, το άρωμα και το ισορροπημένο προφίλ της Craft Pilsner.

Διακριτικό γευστικό υπόστρωμα βύνης Pilsner και 4 εκλεκτές ποικιλίες λυκίσκου οδηγούν στην απόλαυση μιας μπύρας ιδιαίτερης, πικάντικης και απολαυστικής.

Food pairing:

Η Pilsner ταιριάζει ιδιαίτερα με έντονες και πικάντικες αλλά ποιοτικές και ξεκάθαρες γεύσεις που δένουν με την έντονη προσωπικότητα της μπύρας λόγω της υψηλής περιεκτικότητα σε ευγενείς Ευρωπαϊκούς λυκίσκους.  Συνοδεύει άριστα πολλά ψητά όπως χοιρινά και μοσχαρίσια steaks, αρνί στη σούβλα, παϊδάκια αρνίσια ή κοτόπουλου, λουκάνικα με πράσο, ματζουράνα και άλλα καρυκεύματα, αλλαντικά με έντονη γεύση όπως πικάντικα σαλάμια, παστουρμάς, jamon serrano, επίσης ελιές, κάπαρη, πιπεριές αλλά και πικάντικα θαλασσινά όπως παέγια, σαρδέλες σχάρας, ταραμοσαλάτα, τηγανιτά καλαμαράκια, πιάτα με μπαχάρια και καρυκεύματα καθώς και πικάντικα πιάτα της μεξικάνικης, ινδικής, και ασιατικής κουζίνας.

 

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΜΠΥΡΑΣ:
ΤΥΠΟΣ PILSNER
ΧΡΩΜΑ ΞΑΝΘΙΑ
ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ CRAFT MICROBREWERY
ΑΛΚΟΟΛ 5%
ΦΙΑΛΗ 330ML
Κωδικός Προϊόντος: ΜΤ.056.056.0001
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
2,26€
Ποσότητα: Προσθήκη στο καλάθι
Ετικέτες: CRAFT MICROBREWERY,