Τα καλάθι αγορών σας είναι άδειο!
Η Κουμανταρία (ή κουμανδαρία) είναι ένα γλυκό επιδόρπιο κρασί που παράγεται στη περιοχή Κουμανδαρίας της Κύπρου, στους πρόποδες της οροσειράς Τροόδους.
Η Κουμανταρία (ή κουμανδαρία) είναι ένα γλυκό επιδόρπιο κρασί που παράγεται στη περιοχή Κουμανδαρίας της Κύπρου, στους πρόποδες της οροσειράς Τροόδους.
Παράγεται από λιαστά (ημισταφιδομένα) σταφύλια. Oίνοι, οι οποίοι παράγονται έτσι ονομάζονται στο εξωτερικό "Άχυροι Oίνοι".
Ένα κυπριακό κρασί με ιστορία, που το όνομά του προέρχεται από Ιππότες του 11ο αιώνα του Αγίου Ιωάννη που πιθανότατα να ήταν οπαδοί αυτού του γλυκού, πλούσια φρουτώδες με νότες βελανιδιάς και επιδόρπιου κρασιού.
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΡΑΣΙΟΥ: | |
ΤΥΠΟΣ | ΕΡΥΘΡΟ |
ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ | ΚΥΠΡΟΣ |
ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ | KEO, ST. JOHN |
ΓΛΥΚΥΤΗΤΑ | ΓΛΥΚΟ |
ΠΟΙΚΙΛΙΑ | ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΙΑ, ΚΟΥΜΑΝΔΑΡΙΑ |
ΑΛΚΟΟΛ | 15% |
ΦΙΑΛΗ | 500ML |