Τα καλάθι αγορών σας είναι άδειο!
Ο Χρήστος Ζαφειράκης δεν σταματάει να αναζητά τα όρια της ποικιλίας στην οποία έχει βάλει το όνομά του δίπλα. Στην ετικέτα Terracotta πάει την ποικιλία στο επόμενο επίπεδο, χρησιμοποιώντας σταφύλια βιολογικής καλλιέργειας, τα οποία ζυμώνουν με αυτόχθονες ζύμες και στη συνέχεια ωριμάζουν σε αμφορείς για 18 μήνες.
Στην όψη έχουμε ένα κρασί με μέτριας έντασης ζωηρό πορφυρό χρώμα. Στη μύτη είναι σύνθετο, με αρώματα κόκκινων και μαύρων φρούτων όπως κεράσι, βατόμουρο, ανθικά στοιχεία όπως η βιολέτα, με βοτανικές νύξεις μέντας να ακολουθούν. Το στόμα χαρακτηρίζεται από κομψότητα με έντονο φρούτο, ισορροπία οξύτητας και σώματος, με βελούδινες τανίνες και μακρά πληθωρική επίγευση. Απλά ένα συγκλονιστικό, φινετσάτο κρασί.
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΡΑΣΙΟΥ: | |
ΤΥΠΟΣ | ΕΡΥΘΡΟ |
ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ | ΕΛΛΑΔΑ, ΤΥΡΝΑΒΟΣ |
ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ | ΚΤΗΜΑ ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ |
ΓΛΥΚΥΤΗΤΑ | ΞΗΡΟ |
ΠΟΙΚΙΛΙΑ | ΛΗΜΝΙΩΝΑ |
ΧΡΟΝΙΑ | 2017 |
ΑΛΚΟΟΛ | 13% |
ΦΙΑΛΗ | 750ML |