Τα καλάθι αγορών σας είναι άδειο!
Οινοποίηση
Σύγχρονη τεχνολογική οινοποίηση με τη μέθοδο της «προζυμωτικής εκχύλισης» στους 10°C. Ο οίνος εισάγεται κατά το ένα τρίτο εντός ανοξείδωτων δεξαμενών, άλλο ένα τρίτο εντός αμφορέων και το υπόλοιπο εντός μεγάλων δρύινων βαρελιών τύπου “foudres” όπου πραγματοποιείται και ολοκληρώνεται η ζύμωση. Το κρασί παραμένει και ωριμάζει μαζί με τις λεπτές λάσπες του για 4 μήνες περίπου.
Γευστικά Χαρακτηριστικά – Παλαίωση
Κρασί με πληθωρικά αρώματα λουλουδιών, εσπεριδοειδών και λεμονανθών μεγάλης έντασης. Γευστικά χαρακτηρίζεται από πλούσιο σώμα σε αρμονία με την οξύτητα του. Παλαιώνει για 3 έως 5 χρόνια.
Ιδανικός συνδυασμός με φαγητό
Λευκά κρέατα και ψάρια με λεμονάτες & πικάντικες σάλτσες.
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΡΑΣΙΟΥ: | |
ΤΥΠΟΣ | ΛΕΥΚΟ |
ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ | ΕΛΛΑΔΑ, ΑΡΚΑΔΙΑ |
ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ | ΚΤΗΜΑ ΤΣΕΛΕΠΟΥ |
ΓΛΥΚΥΤΗΤΑ | ΞΗΡΟ |
ΠΟΙΚΙΛΙΑ | ΜΟΣΧΟΦΙΛΕΡΟ |
ΧΡΟΝΙΑ | - |
ΑΛΚΟΟΛ | 13,5% |
ΦΙΑΛΗ | 750ML |