Ένα κρασί ιδανικό για να ταξιδέψει κανείς νοερά στις ηλιόλουστες πλαγιές και στα μαγευτικά τοπία της πανέμορφης Ηπείρου. Η δύναμη της φύσης στα μονοπάτια της Ηπείρου χαράζει γεύσεις με άποψη.
Τα σταφύλια διαλέγονται με προσοχή από επικλινή αμπελοτόπια με ηλιοφάνεια και μικρή στρεμματική απόδοση για να πετύχουμε το μέγιστο αρωματικό και γευστικό αποτέλεσμα.
Χρώμα, Άρωμα, Γεύση
Χρώμα: Ωχροκίτρινο
Μύτη: Τροπικά φρούτα, εσπεριδοειδή με μέτρια προς υψηλή ένταση
Στόμα: Δροσιστική οξύτητα, λιπαρό με μακρά και δροσερή επίγευση όπου κυριαρχούν τα εσπεριδοειδή
Χαρακτηριστικά
ΟΙΝΟΣ Ποικιλιακός
ΠΟΙΚΙΛΙΑ Ασύρτικο και Ροδίτης
ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ Κρυοεκχύλιση για 4 ώρες στους 0-4οC. Ζύμωση με επιλεγμένα στελέχη ζυμομυκήτων στους 15-17οC και ήπιο φιλτράρισμα.
ΠΡΩΤΟ ΕΤΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 2018
ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ ΑΡΜΟΝΙΚΑ ΜΕ:
-Ψάρια- Μικρά ή μεγάλα, θαλασσινά, όστρακα, μαλάκια, χαβιάρι, sushi...
-Κρέατα- Κόκκινα, λευκά, κυνήγι, πουλερικά, στη σχάρα ή με σάλτσα...
-Ψάρια- Μικρά ή μεγάλα, θαλασσινά, όστρακα, μαλάκια, χαβιάρι, sushi...
-Κρέατα- Κόκκινα, λευκά, κυνήγι, πουλερικά, στη σχάρα ή με σάλτσα...
-Σαλάτες-Δροσερές και απολαυστικές, με λαχανικά ή φρούτα...