Με περηφάνια σας παρουσιάζουµε το πρώτο βιοδυναµικό Petit Verdot της Αργεντινής. Προέρχεται από τα σταφύλια του βιολογικού και βιοδυναµικού αµπελώνα µας στη Villa Seca, Maipu, που ωριµάζουν τέλη Μαρτίου στο νότιο ηµισφαίριο. Οινοποιείται σε ανοξείδωτες δεξαµενές µε φυσικές ζύµες και παλαιώνε-ται σε νέα δρύινα βαρέλια για 18 µήνες, για να ξεκουραστεί 6 ακόµα µήνες στη φιάλη. Το χρώµα του είναι έντονο προφυρό. Αναδύει αρώµατα ώριµων βατόµουρων, ελιάς, βανίλιας και καπνού. Η οξύτητά του δένει αρµονικά µε τις γλυκές του τανίνες, καταλήγοντας σε µια εκλπηκτική µακρά επίγευση. Είναι ένα γεµάτο, συµπυκνωµένο κρασί, ιδανικό να συνοδεύσει παλαιωµένα τυριά και κόκκινο κρέας. Παλαιώνεται στη φιάλη για 8+ έτη.